Kuskunkıran İlkokulu
Kuskunkıran Köyü/Çaldıran/VAN

VİZYON

Biz Kuskunkıran İlköğretim Kurumları çalışanları olarak öğrencilerimizi, Bilgi Çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin şekilde kullanımını sağlayan; öğrenmeyi temel gereksinim olarak kabul eden; Türk Milletinin millî, ahlakî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaşlar yetiştirmektir.

MİSYON

Biz Kuskunkıran İlköğretim Okulu çalışanları "her öğrenci öğrenebilir" ilkesinden hareketle öğrencilerin ruhsal ve bedensel gelişimine uygun eğitim vererek; çağdaş, bilimsel, yeniliklere açık, 21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeyde başarılı, kendini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek için varız.

Tam Gün

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Var.

Okulumuz Van iline 112 Km Çaldıran ilçesine 8 km uzaklıktadır.